Casa Bianca

Salon CasaBianca Prateći najnovije trendove uređenja enterijera u salonu Casa Bianca spajamo savremene i klasične stilove i oblike, a veliku pažnju pridajemo jedinstvenim dekorativnim predmetima koji odišu profinjenošću, šarmom I udobnošću. Uz veliki izbor namještaja, ukrasa, posuđa, posteljine, slika, ogledala, rasvjete i tepiha poznatih italijanskih brendova, kao I uz besplatan savjet arhitekte svim našim klijentima se pružaju velike mogućnosti da urede svoj životni prostor na željeni način. Salon CasaBianca posluje u okviru kompanije Interactiv d.o.o.

Casa Bianca - Banja Luka

+ Kompanija Interactiv d.o.o.

 

Privatna kompanija Interactiv d.o.o. je osnovana početkom 2007. godine. Sjedište firme se nalazi u Trnu kod Banja Luke, a osnovna djelatnost naše kompanije je maloprodaja odjeće, namještaja i kućne dekoracije. Osnivanje firme je vezano za franšizno poslovanje sa jednim od najvećih italijanskih grupacija na maloprodajnom tržištu Italije – Gruppo Coin. 2007. godine – U Banja Luci smo otvorili prvu robnu kuću italijanskog modnog brenda za cijelu porodicu – Oviesse 2008. godine – Oviesse smo otvorili i u Sarajevu. 2009. godine – U Sarajevu je otvorena Coincasa, salon poznatog italijanskog brenda kućne dekoracije i namještaja. U istoj 2009. godini otvorili smo Oviesse i u Mostaru. 2011. godine – Nakon 5 godina poslovanja kompanija Interactiv napravila je veliki iskorak u svom poslovanju i osnovala je vlastiti brend – Casa Bianca. U okviru ovog projekta ostvarili smo saradnju sa značajnim italijanskim brendovima iz oblasti opremanja doma.

+ Cilj kompanije

 

Cilj naše kompanije je da pružimo svojim kupcima najbolju vrijednost za novac kroz vrhunsku uslugu i zadovoljstvo kupovine. Sva snaga kompanije se usmjerava ka novim idejama i inovacijama kako bi na bosanskohercegovačko tržište donijeli i predstavili italijanske trendove svima onima koji žive u skladu sa estetikom i ljepotom a poštujući pritom njihovu racionalnost.

+ Kontakt

CasaBianca
Jevrejska 1, lamela 4
78000 Banja Luka
Bosna i Hercegovina

Tel/Fax: +387 (0)51 226 030
E-mail: info@casabianca.ba