QLAB

Qlab je nastao idejom strastvenih freelancera koji su u tom svijetu preko 10 godina i on predstavlja coworking okruženje gdje se sastaju profesionalci koji gaje ljubav prema onome što rade..

QLAB - Banja Luka

+ Kompanija

 

Qlab coworking je posebno dizajniran da Vam poveća kreativnost, sa prijatnim bojama, velikim radnim stolovima i zajedničkim prostorom gdje su olakšane interakcije ljudi raznih profila koji dolaze u Qlab. Dodatni dio radnog prostora jesu i skype sobe u kojima na miru možete popričati sa svojim klijetima, a kada Vam treba predah od posla tu je i play zona osmišljena tako da Vas uvede u stanje opuštanja i bez brige kako bi što brže obnovili baterije i nastavili sa Vašim radom puni energije.

Želite da budete dio zajednice gdje se stvaraju prijateljstva, konekcije, ideje i inovacije? Pogledajte naše pakete i cijene.

+ Cilj kompanije

 

Duboko vjerujemo da je ljubav prema svom poslu jedini način istinskog uspjeha. U qlab-u se stiču poznanstva koja vam mogu koristiti u karijeri za nove, uzbudljive projekte i konstantno usavršavanje, ali tu nije kraj jer qlab je prije svega zajednica prijatelja gdje ćete uvijek naći nekoga s kim možete popričati.

Imamo sreće da živimo u takvom vremenu gdje freelancing postaje sve zastupljeniji oblik poslovanja s kojim možete biti dio ideja koje mijenjaju okruženje na bolje.

Mi upravo želimo to, da se naše okruženje pretvori u savremeno, otvoreno i uzbudljivo.

+ Kontakt

Petra Preradovića 12,
78 000, Banja Luka
Bosna i Hercegovina

Tel: 051 926 191
Email: info@qlab.space