Smart Office - BANJA LUKA

Smart Office je ideja realizovana u jesen 2016. godine, u trenutku ekspanzije freelance tržišta na našim prostorima, sa ciljem da obezbjedi plodno tlo za razvoj i profesionalni rast svakog pojedinca koji se odluči za koncept nezavisnog poslovanja. Ono što je novo u vezi sa principom poslovanja kojeg promovišemo je otvaranje mogućnosti i profesionalnih vidika našim članovima. Rad u kolektivu sastavljenom od pojedinaca različitih interesovanja i vještina, koji rade za različite kompanije i na različitim projektima, eliminiše onaj opterećujući osjećaj direktne konkurencije, toliko prisutan u tradicionalnim kompanijama, a ohrabruje razmjenu ideja i znanja u spektru djelovanja koji obuhvata sve od IT sektora do nezavisnih umjetničkih projekata. Sve ovo ostvarivo je isključivo u prostoru koji je od početka kreiran po parametrima jedne ovako velike ideje. Bacite pogled na galeriju našeg enterijera, koja se nalazi ispod.

Smart Office - Banja Luka

+ Članstvo

 

Istražujući koncept coworkinga, naišli smo na svjetska istraživanja koja tvrde da više od 80 odsto ljudi koji se odluče za članstvo u ovakvoj radnoj zajednici primat u izboru svog mjesta za rad stavlja na osobe koje su dio te zajednice, nasuprot lokaciji, cijeni ili drugim uslovima. Smart Office se bazira na ideji da tvoje nezavisno i produktivno “Ja” postane dio mnogo većeg i funkcionalnog “Mi”. Upravo iz tog razloga, svoje članove nastojimo inspirisati, obrazovati i povezati međusobno, ohrabrujući koncept uzajamnog poštovanja, povjerenja i saradnje. Smart eventovi, predavanja i edukativni interaktivni seminari predstavljaće način za svakoga od korisnika našeg prostora da svojoj edukaciji pridoda još poneku interesantnu oblast, da upozna i poveže se sa pojedincima koji mogu bitno uticati kako na samo poslovanje, tako i na način razmišljanja svakoga od nas.

+ Coworking Banja Luka

 

Smart Office definiše coworking kao membership-based radni prostor gdje različite grupe freelancera, slobodnih kreativaca i nezavisnih profesionalaca rade u produktivnoj zajednici. Stvarni osjećaj kontrole nad svojim poslom - time management i osjećaj pripadnosti posvećenoj, ali i otvorenoj zajednici, ono je što naš prostor čini funkcionalnom projekcijom moderne ideje rada.

+ Kontakt