COMPEX d.o.o. Banja Luka

COMPEX d.o.o. Banja Luka, je firma sa porodičnom tradicijom prisutna na tržištu od 1990.godine, registrovana u Banja Luci. Od 2006 godine posjedujemo sopstveni proizvodno-skladišni prostor veličine cca 3.000 m2, visokorazvijenu štampariju, distributivnu mrežu te upošljavamo 70 stalno zaposlenih radnika, čime smo klasifikovani u red srednjih preduzeća BIH. U sklopu naše firme djeluje i radna jedinica Prijedor koja je isključivo orijentisana na izvoz celuloznog drveta.

Mi Vam nudimo vrhunske usluge štampe, izrade kancelarijskog materijala i usluge izvoza.

+ Compex

 

Dugogodišnjim razvojem, obukom zaposlenih i ulaganjem u najsavremeniju tehnologiju stekli smo veliki broj stalnih klijenata te postavili čvrste temelje daljem progresu i napretku nešeg kolektiva. Trudimo se pratiti svjetske trendove u radu kako bismo održali i digli nivo našeg poslovanja a sve to u cilju očuvanja ranije postavljenih visokih standarda i zadovoljnih poslovnih partnera.

+ Na tržištu smo prisutni u nekoliko segmenta poslovanja:

 

Proizvodnja svih vrsta štampanog materijala; Veleprodaja i maloprodaja kancelarijske opreme, promotivnog materijala, kožne galanterije i finog pisaćeg pribora; Izvoz celuloznog drveta.

+ Kontakt

Web: www.compex.ba

Email: compexbl@blic.net
Telefon: +387 51 346 350
Fax: +387 51 346 300

Braće Pišteljića br. 1,
Banja Luka, 78 000, BiH