Elios Banja Luka

Preduzeće ” ELIOS ” doo je osnovano 1991. godine u Banja Luci i nalazi se u vlastitom poslovnom objektu u ulici Novaka Pivaševića 14c. Od svog osnivanja i registrovanja u Osnovnom Sudu u Banja Luci ima status privatnog vlasništva i kao takvo danas njegovu strukturu čini 22 zaposlena radnika. Osnovna djelatnost preduzeća je veleprodaja elektromaterijala. Širok asortiman elektromaterijala čine sve vrste kablova, elektro-instalacioni materijal za domaćinstvo, kancelarije i industriju, unutrašnja dekorativna rasvjeta za uređenje enterijera, rasvjeta za domaćinstvo, kancelarije, poslovne prostore, hale i javne površine.

Generalni smo zastupnici za BiH za sve izvore svjetlosti i rasvjetu renomiranog proizvođača “Philips”, te opreme za industriju kao što su sklopna, relejna i mjerna tehnika proizvođača ″Schneider Electric″. Od 2008. godine firma posluje po međunarodnom standardu ISO 9001:2008, za koji smo dobili sertifikat o kvaliteti proizvoda, usluga i sistema poslovanja.

Naše vrijednosti

+ Cilj

 

U cilju što boljeg plasmana našeg asortimana robe, prilikom prodaje nudimo stručne savjete kao i tehničku podršku prilikom izvođenja elektro-instalacijskih radova. Stručne savjete i podršku pruža tim inžinjera iz oblasti elektro-energetike koji izrađuje ponude i vrši proračun rasvjete prilikom izrade projekata a na zahtjev kupca.

+ Kvalitet

 

Veoma dobar kvalitet, raznovrsnost, uvijek dostupne količine i pristupačne cijene našeg asortimana robe, potvrđuje i veliki broj zadovoljnih kupaca i saradnika, sa kojima ostvarujemo jako dobru saradnju dugi niz godina, uz dobro razvijenu i organizovanu komercijalnu službu firme. Strukturu kupaca čini veliki broj veleprodaja, maloprodaja, tržnih centara, prodajnih trgovačkih lanaca, firmi za izvođenje elektro-instalacijskih i građevinskih radova i mnogi drugi kupci širom Bosne i Hercegovine. Svaki od većih kupaca prilikom kupovine robe ima ugovorima dogovorene uslove plaćanja, stimulacije u vidu dogovorenih rabata koji imaju tendenciju rasta zavisno od ostvarenog godišnjeg prometa.

+ Kontakt

ELIOS d.o.o.
Novaka Pivaševića 14c
78000 Banja Luka
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 51 428 111
Fax: +387 51 436 673
E-mail: info@eliosbl.com