Grafomark Laktaši

Više od 25 godina štamparija Grafomark zauzima visoku poziciju na tržištu. Tehnološki smo opremljeni da se u njoj posao štampe može izvesti od ideje do gotovog proizvoda na profesionalan način.

Proizvodni program obuhvata široku lepezu štampanog materijala: monografije, knjige tvrdog i mekog poveza, udžbenike, kataloge, prospekte, časopise, revije, brošure, fascikle, kalendare, kese, etikete, naljepnice, komercijalna ambalaža, kese za pekarsku industriju i niz drugih proizvoda od papira.

Zaposleni sačinjavaju visokoobrazovani i osposobljeni kadrovi koji se stalno usavršavaju i njih preko 90, mladih ljudi, čine ovu štampariju – štampariju velikih mogućnosti.

Upornim radom i razvojem izgradili smo novi proizvodni prostor i instalirali tehnološke linije za: knjige mekog i tvrdog poveza, ambalažu, revijalnu i ostalu štampu.

Kvalitet i rad na daljnjem poboljšanju je naše opredjeljenje.

+ Nagrade i priznanja

 

U proteklih 25 godina rada bilo je raznih uspjeha i projekata koji su štampariji Grafomark donijeli priznanja i nagrade: Na sajmu knjiga u Banjaluci 2011. godine osvojili smo prvu nagradu “Gutenberg” za najbolju proizvedenu knjigu “Zauvijek Srpska” izdavača “Polet press”. Na sajmu knjiga u Banjaluci 2003. godine od udruženja grafičkih radnika Republike Srpske dobili smo zlatnu plaketu „Gutenberg“ za najbolje proizveden komplet knjiga „Dijela Rajko Petrov Nogo“. Na VII međunarodnom sajmu knjiga u Podgorici 2012. godine, dobili smo nagradu za najbolje opremljenu knjigu „Austrougraske tvrđave u Crnoj Gori“, izdavača Pobjeda, Podgorica.

+ ISO standard

 

ISO 9001 – standard, sistem upravljanja kvalitetom Grafomark je inplementirao u svoj proizvodni sistem već 10 godina, što govori da smo dobro postavili procedure u upravljanju proizvodnjom kako bi dobili kvalitetan proizvod.

+ Kontakt

GrafoMark
Adresa:


Telefon:
e-mail:


RUĐERA BOŠKOVIĆA 7
LAKTAŠI 78 250
Bosna i Hercegovina / RS
+387 51 532 092
grafomark@grafomark.com
priprema@grafomark.com

GrafoMark
Adresa:

Telefon:

(Knjižara)
KOZARSKA 12
LAKTAŠI 78 250
+387 51 532 189