Infocom računari Banja Luka


Infocom d.o.o. je firma osnovana 2005. godine, čija je primarna djelatnost trgovina računarskom opremom, i vršenje usluga iz domena informacionih tehnologija. Svojim klijentima i kupcima nudimo širok asortiman računarske opreme vodećih svjetskih proizvođača, kao i usluge servisa, transporta i nabavke rezervnih delova te informatičku logistiku, inžinjering i podršku.

Primarna misija našeg poslovanja je zadovoljstvo svih naših klijenata, poslovnih partnera i zaposlenika. Naime, zadovoljiti kupca samo prodajom proizvoda nikada nije bilo dovoljno, međutim, danas je to postalo gotovo nemoguće. Prednost su počele da stiču, i u budućnosti će je imati samo one kompanije koje kupcu ne prodaju samo proizvod, već kompletno rešenje za njegovu poslovnu potrebu ili problem.

Naš napor na unapređenju kvaliteta naše ponude i našeg rada, sve u cilju transparentnijeg i lakšeg pristupa naših klijenata našim proizvodima i uslugama, za posljedicu je uz širenje obima poslovanja imalo konstantan rast prihoda te povećanje tržišnog udjela, što je bilo, a i ostaće naš primarni strateški cilj.

Naše vrijednosti

+ Vizija

 

Naša vizija je da uz rast i razvoj kompanije, uz konstantno unaprijeđenje i optimizaciju internih resursa, dostignemo lidersku poziciju retail sektora IT tržišta BiH. Svoju budućnost vidimo u integraciji IT sistema, uz vlastite proizvodne, prodajne i logističke resurse, a rast očekujemo kroz širenje mreže partnera i kupaca, kao i u povećanju naše ponude, kako proizvoda tako i usluga, u sva 3 prodajna sektora B2C (bussines 2 customer) - retail B2B (bussines 2 bussines) - informatička distribucija, opskrba preduzeća opremom, informatički inženjering, održavanje i tehnička podrška B2G (bussines 2 government) - opskrba javnih ustanova, javna nadmetanja, godišnji ugovori o održavanju

+ Našu snagu čine

 

Našu snagu čine naši zaposleni koji konstantno rade na vlastitom usavršavanju, a prilika za uspjehom je to što našu ponudu čine najkompletniji, najkonkurentniji, najaktuelniji i najpovoljniji proizvodi i usluge na tržištu. Preduzeće trenutno zapošljava 17 radnika, a naš imperativ je daljnji rast i razvoj...Pridružite nam se Vaš Infocom...

+ Kontakt

Infocom računari d.o.o.
Vase Pelagića 21, Banja Luka 

Prodaja 051/229400 office@infocom.ba
Servis 051/229 404 servis@infocom.ba Računovodstvo 051/229 403 vanja.klak@infocom.ba

Direktor 051/229 405 nikola.klak@infocom.ba