LOLA MAGAZIN BANJA LUKA

Lola je žena – oksimoron. Ne voli pompu, ali je zavidne oči stalno promatraju. Mijenja gumu na automobilu u visokim potpeticama. Rasplače se zbog filma, ali se životu smije u lice. U djetinjstvu je igrala fudbal sa dječacima. I pobjeđivala. Lola magazin trudi se da Vam prenese važne, inspirativne i zanimljive priče u nekoliko grupa: one koje morate znati, one kojih Vam neće biti dosta i one koje ćete obožavati. Ekipa portala se sastoji iz ozbiljnih profesionalaca, kako u spisateljskom, tako i u tehničkom segmentu. Lolamagazin. com je portal za ženu sa velikim Ž.

LOLA MAGAZIN Banja Luka

+ LOLA MAGAZIN

 

Ne bavimo se tračevima, već stavovima. Razbijamo stereotipe, mijenjamo medijsku i društvenu sliku i popravljamo svijet – red po red. Ukoliko Vam ove rečenice djeluju pretenciozno, pročitajte ih ponovo za godinu ili dvije.

+ Kontakt

Brankica Raković

Glavna i odgovorna urednica, žena, majka, drugarica. Ne nužno tim redoslijedom. Priča iz iskustva, čita između redova, piše iz zadovoljstva. Nema omiljenu boju.
brankica@dotmedia.ba

Žana Gauk

Svako ima svoju zvijezdu, Žanina je Danica i zove je:”Mama”! Piskara u radno vrijeme i poslije radnog vremena. Neke misli podere i baci. Voli Facebook, špijunira po Twitteru.
zana@dotmedia.ba

Sara Velaga

Novinarka, pisac u duši, teoretski praktična, komplikovano jednostavna. Ležerni perfekcionista koji voli uraditi sve na vrijeme, ali u 5 do 12.
sara@dotmedia.ba


Izdavač

Dot Media d.o.o.
Voždovačka 3
78000 Banja Luka
Bosna i Hercegovina