Auto Milovanović d.o.o.


Auto Milovanović d.o.o. bavi se prodajom auto dijelova za sva evropska, korejska, japanska i američka vozila. Uprava preduzeća se nalazi u Banjoj Luci, u ulici Ivana Gorana Kovačića bb, Bosna i Hercegovina.

Posjedujemo veliki asortiman auto dijelova, prateće opreme, servisne opreme, te motornih ulja visokog kvaliteta, po vrlo povoljnim cijenama. Generalni smo zastupnici mnogih svjetskih brendova za Bosnu i Hercegovinu, što nam omogućava konkurentnost na tržištu, a vama garantovano najniže cijene.

Naš moto, koji je prepoznat od strane klijenata, glasi „Kupujte iz prve ruke“. Konstantan rad na edukaciji našeg osoblja, omogućava veoma profesionalan i savjetodavan pristup prema krajnjim korisnicima, a uslugu podiže na nivo, koji prevazilazi odnos prodavac – kupac. Dobro došli u jedan od naših maloprodajnih objekata!

Naše vrijednosti

+ Misija

 

Auto Milovanović d.o.o, kao jedan od vodećih lidera iz oblasti trgovine auto dijelova i servisne opreme u BiH, konstantnim poboljšanjem postojećih asortimana i razvojem kvalitetnije usluge, želi ostvariti postavljenje ciljeve i misiju organizacije. Visoki imidž Auto Milovanović d.o.o na tržištu, razvijaće se ispunjenjem zahtjeva i ostvarivanjem zadovoljstva vijernih kupaca. Primjenom načela, zahtjeva standarda ISO 9001:2008, težiće se ostvarivanju stalnih pobošljanja i povećanju djelotvornosti procesa sistema upravljanja kvalitetom u cjelini

+ Našu snagu čine

 

Našu snagu čine naši zaposleni koji konstantno rade na vlastitom usavršavanju, a prilika za uspjehom je to što našu ponudu čine najkompletniji, najkonkurentniji, najaktuelniji i najpovoljniji proizvodi i usluge na tržištu. Preduzeće trenutno zapošljava 17 radnika, a naš imperativ je daljnji rast i razvoj...Pridružite nam se Vaš Infocom...

+ Kontakt

+387 51 318 222
+387 51 318 777

info@automilovanovic.com
www.automilovanovic.com