Agencija Spektar


Agencija Spektar je specijalizovana za pronalaženje i zapošljavanje stalno i privremeno angažovanog osoblja u Bosni i Hercegovini. Kao kompanija posvećena postizanju izuzetnih rezultata na tržištu rada, Agencija Spektar je zaslužila reputaciju uspješne agencije za posredovanje pri zapošljavanju osoblja i rukovodnog kadra u različitim privrednim granama.

Naš cilj je od 2001. godine ostao isti – obezbijediti pouzdane i sposobne radnike svih profila u cijeloj Bosni i Hercegovini. Naši klijenti kažu da saradnja sa nama liči na posjedovanje sopstvenog odjela za ljudske resurse koje obezbjeđuje kvalitetne kandidate na jeftin, efektivan i efikasan način.

Naše vrijednosti

+ Tim

 

Naš tim se sastoji od iskusnih i motivisanih stručnjaka koji su sposobni da kompanijama svih veličina ponude usluge visokog kvaliteta u oblasti zapošljavanja i upravljanja radnicima. Fokus našeg tima je da za vaše poslovne probleme pronađe najbolja moguća rješenja.

+ Iskustvo

 

Kao kompanija sa najdužim iskustvom u oblasti posredovanja pri zapošljavanju u BiH, mi svojim klijentima nudimo lepezu posebno osmišljenih usluga iz ljudskih resursa. Mi takođe aktivno radimo sa kandidatima kroz pružanje specijalnih savjetodavnih usluga i obuka koje podižu njihovu konkurentnost na tržištu rada. Ovakvim pristupom istovremeno pomažemo kompanijama koje traže najbolje saradnike, ali i kandidatima.

+ Kontakt

Kontaktirajte nas:

+387 51 321 930
info@agencijaspektar.com
www.agencijaspektar.com