Članci

Poštovani,

Banja Luka College treći put, organizuje Dane prakse, događaj koji omogućava studentima da se upoznaju sa radom uspješnih kompanija, kao i da saznaju šta kompanije nude od praksi. Dani prakse održaće se u 22. novembra od 13:00 do 16:00 časova na Banja Luka College-u (Miloša Obilića br. 30, Banja Luka).

Osnovni cilj projekta je da omogući interakciju između studenata i kompanija okrenutih ka budućnosti. Ovaj projekat treba da pruži mladima priliku da se upoznaju sa kompanijama, da razgovaraju sa njihovim zaposlenimа, saznaju kriterijume koji su im važni pri zapošljavanju, buduće smjernice u poslovanju i slično, a istovremeno i kompaniji da uvidi koje su preferencije mladih, kako oni vide njihovu kompaniju i mogućnosti u njoj, kao i da obave prve intervjue za praksu ili posao na samom događaju.

Ovom prilikom Vas pozivamo da nam se pridružite i predstavite svoju kompaniju i da, ukoliko ste u mogućnosti, otvorite svoja vrata studentima koji žele da obave svoju praksu kod Vas. Ukoliko niste u mogućnosti da prisustvujete događaju, a želite da predstavite Vašu kompaniju, možete nam dostaviti reklamni materijal, a mi ćemo se potruditi da ga studenti dobiju.

Iskreno se nadamo da ćete nam se pridružiti na Danima prakse.

S poštovanjem,

Svetlana Dušanić – Gačić

Nikola Novaković

 

Banja Luka College

svetlanadg@blc.edu.ba

Nikola.novakovic@blc.edu.ba

+387 (0) 65 492 018

www.blc.edu.ba

http://blc.edu.ba/dani_prakse/index.html