Back

Alumni klub

Poziv – sedmo okupljanje alumnija, 20.05.2022.

Poštovani alumniji, čast nam je i zadovoljstvo pozvati vas na sedmo okupljanje alumnija koje će se održati  21. maja 2019. godine sa početkom u 17.00 časova.Molimo vas da, zbog kvalitetnije organizacije događaja, potvrdite vaše učešće.Radujemo se vašem dolasku!


Poziv – šesto okupljanje alumnija, 21.05.2021.

Poštovani alumniji, čast nam je i zadovoljstvo pozvati vas na šesto  okupljanje alumnija koje će se održati  21. maja 2019. godine sa početkom u 17.00 časova.Molimo vas da, zbog kvalitetnije organizacije događaja, potvrdite vaše učešće.Radujemo se vašem dolasku!


Poziv – peto okupljanje alumnija, 21.05.2020.

Poštovani alumniji, čast nam je i zadovoljstvo pozvati vas na peto  okupljanje alumnija koje će se održati  21. maja 2019. godine sa početkom u 17.00 časova.Molimo vas da, zbog kvalitetnije organizacije događaja, potvrdite vaše učešće.Radujemo se vašem dolasku!


Poziv – četvrto okupljanje alumnija, 21.05.2019.

Poštovani alumniji, čast nam je i zadovoljstvo pozvati vas na četvrto  okupljanje alumnija koje će se održati  21. maja 2019. godine sa početkom u 17.00 časova.Molimo vas da, zbog kvalitetnije organizacije događaja, potvrdite vaše učešće.Radujemo se vašem dolasku!


U želji da okupi sve kojima je BLC bio matična kuća tokom studiranja i baza njihovog profesionalnog opredjeljenja i životnog djelovanja, na BLC je osnovano Udruženje Alumni. Alumni asocijacije su dobrovoljna udruženja u koja se učlanjuju svi oni koji su diplomirali, magistrirali ili doktorirali na nekom od fakulteta. Svrha ove asocijacije je povezivanje svih generacija studenata radi ostvarivanja njihove trajne saradnje. Osnovna ideja Udruženja je da se kroz Alumni obezbeđuje trajan i organizovan kontakt sa Banja Luka College-om, održava veza između svih članova međusobno, pomoć u poboljšanju položaja studenata i njihovo usavršavanje, promocija i unapređenje reputacije fakulteta, organizacija stručnih skupova, objavljivanje knjiga, studija, brošura i drugih publikacija.Prijavite se u Alumni klub  http://alumni.blc.edu.ba/

Poziv – treće okupljanje alumnija, 21.05.2018.

Poštovani alumniji, čast nam je i zadovoljstvo pozvati vas na treće okupljanje alumnija koje će se održati u ponedeljak, 21. maja 2018. godine sa početkom u 17.00 časova.
Molimo vas da, zbog kvalitetnije organizacije događaja, potvrdite vaše učešće.
Radujemo se vašem dolasku!


U želji da okupi sve kojima je BLC bio matična kuća tokom studiranja i baza njihovog profesionalnog opredjeljenja i životnog djelovanja, na BLC je osnovano Udruženje Alumni. Alumni asocijacije su dobrovoljna udruženja u koja se učlanjuju svi oni koji su diplomirali, magistrirali ili doktorirali na nekom od fakulteta. Svrha ove asocijacije je povezivanje svih generacija studenata radi ostvarivanja njihove trajne saradnje. Osnovna ideja Udruženja je da se kroz Alumni obezbeđuje trajan i organizovan kontakt sa Banja Luka College-om, održava veza između svih članova međusobno, pomoć u poboljšanju položaja studenata i njihovo usavršavanje, promocija i unapređenje reputacije fakulteta, organizacija stručnih skupova, objavljivanje knjiga, studija, brošura i drugih publikacija.
Prijavite se u Alumni klub  http://alumni.blc.edu.ba/

MI ŠKOLUJEMO USPJEŠNE


Pozovite nas